Продължете към съдържанието

Безплатен е-разговорник

Българско – турският разговорник на Uchaturski.com има за цел да ви улесни да се справяте с ежедневните ситуации, в които можете да попаднете при пътувания в чужбина или общуване с турско- говорящи.
Разговорникът е идеално средство и за незабавно заучаване на полезни фрази и за усъвършенстване на произношението, дава ви увереност при общуването, защото създава спокойствието, че водите пълноценен разговор.
Ще откриете, че местните жители винаги са приятно изненадани и доволни, когато дори се опитате да се разбирате с тях на техния собствен език и са доста по – склонни да ви помогнат.
Съдържанието на темите в тази част обхваща най-обикновени ситуации, с които неизменно се сблъсквате при пътуване, в това число:
– Общуване, начините да поздравите, да се сбогувате, да благодарите, да се извините, използвайки учтиви форми или ежедневна реч.
– Запознанство и обикновено необходимите изрази и фрази в тази ситуация, възможността да разкажете за себе си и семейството си, за приятелите си, да изкажете някакви ваши нужди и желания.
– Надписи на знаци и табели, които ще ви бъдат полезни при ориентирането в нова среда
– Начините да зададете въпроси и да получите информация за нещата, които ви интересуват
– Професиите в турския език
– Информация за най – често използваните антоними в турския език.

Езикът е мост.
Вярвам, че пътят към успеха не се измерва с време а с добри партньорства!