Продължете към съдържанието

Кратки диалози на турски език

Тук ще откриете самоучител в диалози на турски език, които допълнително ще ви помагат да усвоите съвременния турски книжовен разговорен език.

Изучаването на турски език чрез диалози, особено в началните нива е изключително полезно, защото нивото на владеене все още не позволява разбиране на дълги и сложни изречения или дълъг текст, а формата на диалог внася ритмичност в четенето и не води до отегчение на читателя поради това, че не разбира смисъла и се „губи“ докато чете.

Самоучителят в диалози на турски език включва над петдесет кратки турски диалози, представени достъпно за изучаващите турски език, а към част от тях са добавени въпроси към текста, за активно упражняване на четенето с разбиране.

Самоучителят в диалози е част от Абонамента за Uchaturski.com. Абонаментът ви осигурява и неограничен достъп до всички ресурси на сайта – двуезичен турско-български и българско-турски речник, подробно обяснени граматични правила с множество примери, упражнения по турски език с отговори към тях, както и достъп до Онлайн курсове по турски език с възможност за получаване на Сертификат за владеене на турски език (A1), Сертификат за владеене на турски език (A2).

Подбраните диалози са оригинални и разнообразни, като обхващат различни актуални теми от ежедневието.

За да продължите да четете, Ви е необходим активен абонамент. Ако вече имате абонамент, може да влезете в профила си и да продължите да четете. Ако желаете да се абонирате, може да попълните заявката за абонамент.

Вход за абонати