Продължете към съдържанието

Онлайн курс по турски език за напреднали (B1)

Научете турски език с нас! Спестете усилия и време с нашите онлайн курсове по турски език! Ние Ви помагаме да можете!

Добре дошли в третата част на нашия онлайн курс за самообучение по турски език!

Онлайн курсът по турски език на Uchaturski.com за напреднали (B1) е предназначен за онези от вас, които са преминали началния етап на обучение по турски език, който включва нивата A1 и А2 и са усвоили лексиката и граматиката в първите два курса. В онлайн курса по турски език на Uchaturski.com за напреднали (B1) ще наблегнем в по-голяма степен на разширяване на знанията при научаване на нова лексика и на разяснения при нейната употреба в ежедневния турски език. В много по-голяма степен е застъпено четенето и разбирането на текстове, които представят различни ситуации от живота. С всеки един от уроците ни ще надграждате знанията си и ще имате възможност да ги упражнявате в удобно за вас време и място, като сами планирате времето си за учене. През цялото време на обучението си ще имате възможност за консултации с нас в нашата Специализирана група за взаимопомощ при изучаване на турски език, достъпна само за потребители с активен абонамент, в която можете както да поставите и обсъдите с нас всеки възникнал въпрос, така и да срещнете съмишленици!

Във  всеки един от нашите онлайн уроци по турски език първо, въвеждаме нова граматична или структурна тема, след която е представена тематична лексика. Следва поредица от текстове за четене – или художествена литература, базирана на турски или нетурски източници, или нехудожествена литература, като към всяка част за четене има речник с непознатите думи. И накрая има упражнения, базирани на турската граматика научена урока, както и преглед на новите турски думи. Частите за четене са адаптирани за съответното ниво на изучаващите турски език, като идеята е да се научат повече думи по интересен начин.

Всеки един от уроците по турски език на Uchaturski.com следва логически предходния урок като граматика и лексика. Когато учите, малко по малко усвоявате нови знания, затвърждавате наученото и гарантирано напредвате. Всяка нова дума ще помогне за това!

Онлайн курса за напреднали (B1) по турски език е част от Абонамента за Uchaturski.com. Освен достъп до онлайн курсовете ни, Абонаментът ви  осигурява и неограничен достъп до всички ресурси на сайта – двуезичен турско-български и българско-турски речник, подробно обяснени граматични правила с множество примери, упражнения по турски език с отговори към тях, а в края на курса ни ви предлагаме и турски разговорник по теми и възможност да преминете и онлайн тест за получаване на Сертификат за владеене на турски език.

По време на онлайн курса за напреднали по турски език (B1) ще научите нови думи и изрази, които са включени и в упражнения по турски език и множество текстове за четене и диалози на турски език.

След завършване на онлайн курса по турски език на Uchaturski.com за напреднали (B1) вие ще:

  • Разбирате общото значение на ясната реч по общи, познати теми, свързани с ежедневието (работа, учене и т.н.)
  • Се справяте с най-често срещаните ситуации при пътуване (на летището, в хотел и т.н.)
  • Напишете прост, съгласуван текст по теми, които са общи или познати за вас.
  • Преразказвате събитията, описвате надежди, мечти, амбиции, можете да говорите накратко за планове и да обяснявате вашата гледна точка.

Уроците в Онлайн курса по турски език на Uchaturski.com за напреднали (B1) са част от Абонамента за Uchaturski.com. Ако имате въпроси или нужда от помощ свържете се с нас чрез формата за контакт или през нашата страница във Facebook – Uchaturski.com – Уча турски език