Продължете към съдържанието

Онлайн курс по турски език за напреднали (A2)

Добре дошли във втората част на нашия онлайн курс за самообучение по турски език!

Онлайн курсът по турски език за напреднали (A2) на Uchaturski.com е предназначен за онези от вас, които са преминали началния етап на обучение по турски език, който включва нивото за начинаещи по турски език A1 и са усвоили лексиката и граматиката в този курс.

С всеки един от уроците ни ще надграждате знанията си и ще имате възможност да ги упражнявате в удобно за вас време и място, като сами планирате времето си за учене. През цялото време на обучението си ще имате възможност за консултации с нас в нашата Специализирана група за взаимопомощ при изучаване на турски език, достъпна само за потребители с активен абонамент, в която можете както да поставите и обсъдите с нас всеки възникнал въпрос, така и да срещнете съмишленици!

Онлайн курса за напреднали по турски език е част от Абонамента за Uchaturski.com. Освен достъп до онлайн курсовете ни, Абонаментът ви  осигурява и неограничен достъп до всички ресурси на сайта – двуезичен турско-български и българско-турски речник, подробно обяснени граматични правила с множество примери, упражнения по турски език с отговори към тях, а в края на курса ни ви предлагаме и турски разговорник по теми и възможност да преминете и онлайн тест за получаване на Сертификат за владеене на турски език.

След завършване на онлайн курса по турски език за напреднали на Uchaturski.com вие ще:

  • Разбирате общи изрази по общи теми като семейство, пазаруване, работа и т.н.
  • Говорите за прости ежедневни теми с прости фрази.
  • Разказвате с прости изрази за себе си, ще описвате прости ситуации.

В онлайн курса по турски език за напреднали на Uchaturski.com  ще наблегнем в по-голяма степен на разширяване на знанията при научаване на нова лексика и на разяснения при нейната употреба в ежедневния турски език. В много по-голяма степен е застъпено четенето и разбирането на текстове, които представят различни ситуации от живота.

Уроците в Онлайн курса по турски език за напреднали на Uchaturski.com са част от Абонамента за Uchaturski.com. Ако имате въпроси или нужда от помощ свържете се с нас чрез формата за контакт или през нашата страница във Facebook – Uchaturski.com – Уча турски език