Продължете към съдържанието

Онлайн курс по турски език за начинаещи (А1)

Добре дошли в първия ни онлайн курс за самообучение на начинаещи по турски език! Онлайн курсът за самообучение по турски език на Uchaturski.com е разработен по нетрадиционен начин, като не следва логиката на стандартните учебници и помагала за изучаване на езика. Това е нов, работещ модел за изучаване на турски език – максимално лесен, опростен и достъпен за всички, които желаят да изучават турски език. Нашите онлайн уроци по турски език са разработени „през погледа на ученика“, а не през този на учителя.

Първият ни онлайн курс за самообучение по турски език е предназначен за абсолютно начинаещи в изучаването на турския език, в удобно за вас време и място. Всеки един от уроците в онлайн курса за начинаещи по турски език включва:

  • ясно и разбираемо обяснени граматични правила в турския език
  • примери, за употреба на правилата в ежедневното общуване
  • езикови упражнения по турски език, защото турския език не е език, който може да научите без упражнения
  • ключ с отговори на упражненията, за да проверите отговорите си
  • нови думи на турски език, които са използвани в урока и упражненията към него
  • текстове за четене и диалози към всеки урок, съдържащи научените вече думи и изрази на турски език

Всеки един от уроците в онлайн курса по турски език на Uchaturski.com следва логически предходния урок и като граматика и като лексика, така че едновременно непрекъснато да бъдат затвърждавани вече получените знания, които да бъдат логически допълвани от нови знания стъпка по стъпка.

За да продължите да четете, Ви е необходим активен абонамент. Ако вече имате абонамент, може да влезете в профила си и да продължите да четете. Ако желаете да се абонирате, може да попълните заявката за абонамент.

Вход за абонати