Продължете към съдържанието

За нас

Водени от любовта си към езика, през 2019 година създадохме образователната платформа Uchaturski.com, за да бъде от полза и в помощ на всички, които изучавайки турски език се „сблъскват“ със спецификите на езика.

Основната ни ценност е убеждението, че Езикът е Мост!

Убеждението, че знаейки чужд език човек се чувства „у дома си“ независимо къде се намира.

Вярата, че сбъдването на всяка мечта е възможно и географското положение не може да бъде пречка за това!

  • Какво ние правим за Вас?

Ние подкрепяме хора, които искат да говорят турски език, като им предоставяме полезно съдържание, което да приложат в ежедневието си веднага. Хора, които без да губят времето си, доказано да затвърждават наученото, като малко по малко го допълват с нови знания и гарантирано напредват в изучаването на турски език. Всяка научена дума помага за това!

Някой казват, че турският език е твърде сложен, но макар и много по-различен език от нашия роден език – българския, всъщност е лесен за научаване език и с наша помощ Вие ще преодолеете опасенията си.

  • Защо Uchaturski.com е полезен?

Тук ще намерите, всичко което трябва да знаете е на едно място, обяснено разбираемо на български език.

Тук ще откриете отговори на всички въпроси, правила и принципи свързани с изучаването на турски език. Ще промените начина, по който използвате времето си, за да развивате знанията си.

Тук ще се запознаете с турската култура, традиции и обичаи.

  • Как да науча турски език?

С нашите Онлайн курсове по турски език ще Ви помогнем да научите турски език,  като Ви осигурим активно отношение при овладяване на материала, при развиване и надграждане на знанията Ви и уменията Ви за комуникация, за да получите Вашите Сертификат за владеене на турски език (A1), Сертификат за владеене на турски език (A2)!

Ние правим правим „трудното“ – „разбираемо“, като вместо Вас синтезираме кратно и ясно всичко най-важно от всяка тема в турската граматика, подкрепено с примери и писмени упражнения.

Ние ви подкрепяме ви бързо да подобрите знанията си и да се усъвършенствате!

В раздела Контакти или на нашата страница във Facebook – Uchaturski.com – Уча турски език, може да ни зададете въпроси, на които ние ще отговорим в рамките на 24 часа. Предоставяме ви възможност за онлайн консултация в реално време, чрез лайф чат имплементиран на страницата ни.

Оценяваме Вашата обратната връзка!

Пожелаваме ви успех в изучаването на турски език с нас!