Продължете към съдържанието

За нас

Образователната платформа Uchaturski.com е основана през 2019 година, за да бъде в помощ на изучаващите турски език.

Основна наша ценност е убеждението, че езикът е Мост!

Убеждението, че знаейки чужд език човек се чувства „у дома“ независимо къде се намира.

Убеждението, че сбъдването на всяка мечта е възможно и географското положение не може да бъде пречка за това!

Uchaturski.com e единствената платформа за изучаване на турски език в България, в която ще откриете отговори на всички най-често срещани въпроси, правила и принципи свързани с изучаването на турски език, ще се запознаете с турската култура и обичаи. Изучавайте турски език с нашите Онлайн курсове по турски език и вземете вашия Сертификат за владеене на турски език

Ние ви осигуряваме активно отношение при овладяване на материала по турски език, при развиване и надграждане на знанията ви и уменията ви за комуникация. Ние правим „трудното“ – „разбираемо“, а изучаването на турски език с нас е лесно и желано. Ние синтезираме кратно, ясно и разбираемо всичко най-важно от всяка тема в турската граматика, подкрепена с примери и  писмени упражнения за проверка на наученото. При нас всеки път ще научавате нещо ново, ще откривате отговори на въпросите си, ще се усъвършенствате.

В раздела Контакти или на нашата страница във Facebook – Uchaturski.com – Уча турски език, може да ни зададете въпроси, на които ние ще отговорим в рамките на 24 часа. Предоставяме ви възможност за онлайн консултация в реално време, чрез лайф чат имплементиран на страницата ни. Оценяваме обратната връзка от вас!

Пожелаваме ви успех в изучаването на турски език с нас!!!